Omdat ik vind dat voor iedereen gezondheid betaalbaar mag zijn, ga ik vanaf nu een vrije bijdrage vragen voor mijn behandelingen. Hierbij vervallen de vaste prijzen! Ik ga ervan uit dat iedereen vanuit zijn/haar hart zal geven wat hij/zij kan. Zo kan ook mensen met weinig geld een behandeling krijgen en ervoor geven wat op dat moment kan. Zo kan iedereen richting een gezond leven. Dit voelt voor mij als volledig in mijn Flow stappen en alles loslaten.
En als het innerlijk stroomt, stroomt het buiten ook...

'Dreamscape' behandeling

Toe aan ruimte in je hoofd? Toe aan rust in je gehele lichaam?

Geef jezelf de rust en ruimte die jij verdient!

Veel te veel gewerkt? Te veel hooi op de vork gehad? Of ben je toe aan een heerlijke verwenning?

Geef jezelf eens een heerlijke energetische hoofdmassage!

Meer lezen? Klik hier....

Lijfkracht Herstel

Lijfkracht Herstel is een uiterst krachtige vorm van energetische geneeskunst en een bijzonder effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen, zonder ondersteuning van medicatie.  Hoe werkt het? De therapeut werkt met zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze is inzetbaar voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem. Lijfkracht Herstel biedt verbetering van uw klachten in slechts een aantal behandelingen. Zowel bij fysieke, mentale, acute als chronische klachten.

Meer lezen? Klik hier....

Systeem Herstel

Als variant op Lijfkracht Herstel, waarbij niet alleen intenties gezet kunnen worden, maar ook opdrachten richting het lichaam en het onderbewuste. Denk aan koorden doorknippen, patronen loslaten en verwijderen, karmische stukken en innerlijke reizen. Zelfs chakra's,  de aura en alles wat bij ons hoort kan worden aangepakt, zodat jij alleen maar krachtiger in je schoenen zal staan.

Meer lezen? Klik hier....

Help je kindje

Een grote oorzaak babyklachten ligt vaak bij de geboorte. Voor de baby is dit een belasting op de schedel, nek en wervelkolom. Neem daarbij ook nog eens dat er tijdens de bevalling vaak ingegrepen wordt met een zuignap / verlostang / keizersnede.

Voor de moeder is het soms ook een traumatische ervaring dat een op een via hormoonuitwisseling overgedragen wordt naar de baby. Dit stresshormoon werkt ook door in het lichaam van de baby.

Deze fysieke en mentale stress-situatie zet zich vast in het lijf van de kleine. Vaak kan dit resulteren in verkramping boven in de nek. Meer lezen? Klik hier....

Access Bars

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans om voor jou alles los te laten!

Meer Lezen? Klik hier....

Magnetiseren

Blokkades van de chakra's opheffen bevordert het algehele welzijn en de gezondheid van de mens. Maar ook kunnen blokkades zich ergens anders uiten. Deze blokkades worden ook meegenomen,

Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons lichaam en kan de chakra's flink belemmeren. Hierdoor stroomt de levensenergie minder en zal je minder in je kracht staan. Door alles op te schonen kan de energie weer gaan stromen!

Meer lezen? Klik hier....

Behandelen dieren

Alles wat bij mensen gedaan kan worden kan ook bij dieren gedaan worden. Ook dieren hebben last van ziekten en aandoeningen en op energetische wijze kan ook bij hen alles aangepakt worden. Meestal spiegelen huisdieren hun baasje, maar dit hoeft niet altijd. Elk dier is een levend wezen, net als de mens en verdient een gezond leven.

Informeer naar de mogelijkheden.

Video van een behandeling van een herdershond:

https://youtu.be/ET9jmg6gn-o

Psychosomatiek achter klachten

Een ziekte of een aandoening krijgen we niet zomaar. Het lichaam wilt ons iets vertellen. Hier geef ik mijn visie op het hele verhaal achter de psychosomatiek achter klachten.

Klik hier....

"There is nothing outside of Yourself that can ever enable you to get better, stronger, richer, quicker or smarter.

Everything is within.

Everything exists.

Seek nothing outside of Yourself"

 

 

-Miyamoto Musashi-