top of page

Geneeskrachtige producten

Net als alle producten, welke wij maken, worden ook deze producten in eigen keuken gemaakt.

De producten worden doorgegeven middels ingevingen. Dit houdt het voor mij puur. Ik ga niet op zoek om 'iets' samen te stellen, maar laat het binnenkomen.

De ene keer mag ik de ingrediënten van een beoogd eindproduct laten binnenkomen en de andere keer komt de samenstelling binnen en zie daarna pas wat het eindproduct mag zijn.

Ook de hoeveelheden worden doorgegeven en verander ik niets aan.

Tevens zal ik nooit iets aanlengen of verdunnen. Dit is mijn inziens niet oké. Hoe sterker, hoe beter en hoe minder je er uiteindelijk van nodig hebt.

Vanuit mijn oogpunt geef ik graag de kracht van de natuur hiermee terug aan de mensen.

Staat er nog niet bij wat je zoekt? Neem dan contact op via Whatsapp en Telegram en mss mag dan een nieuw product binnenkomen en gemaakt worden.

IMG_20220523_201923_edited.jpg

Prijs:
20 ml = 8,50 Euro
50 ml = 15 Euro

Givin' Space Huidolie 20mL of 50 mL

Help bij de aandoeningen:

Oppervlakkige kwetsuren, schaafwonden, snijwonden, slecht genezende wonden, etterende wonden, bloedende wonden, doorligwonden, spataderzweren. Insectenbeten, zonnebrand, lichte brandwonden, kloven, tepelkloven, anuskloven, eczeem, psoriasis, dermatitis, jeuk, gordelroos, herpes simplex op koortsblaasjes, spataderen, aambeien, acne, reumatoïde artritis en artrose, huidinfecties, ondersteunt bij huidkanker

Werkt ontsmettend, bestrijdt de bacteriën bacillus subtillus, E. coli, staphylococcus aureus en pseudomonas aeruginosa, antibacterieel, lokaal pijnstillend, ontstekingsremmend, verzachtend en jeukstillend, desinfecterend.

Heeft infectiewerende, bloedstelpende, ontstekingsremmende en samentrekkende eigenschappen, versterkt spierweefsel en bindweefsel.

De olie bevat veel vitamine E en ondersteund de celverjonging, verbeterd stevigheid en elasticiteit, verhoogt collageen, ondersteund de natuurlijke regeneratie van de huid, is hydraterend en hersteld vochtbalans. Daarnaast verzacht en verzorgd het de huid, maakt soepel en zacht, beschermd en voorkomt uitdroging.

Ingrediënten:

Zonnebloemolie, Raapzaadolie, Olijfolie

Lavendel, Goudsbloem (Calendula), Kamille

Vrouwenmantelblad en rode Klaver

-Deze huidolie heeft zich ondertussen al bewezen bij hardnekkige eczeem. En niet alleen dat! het heeft zich ook al bewezen bij huidproblemen bij honden!!-

bottom of page