top of page

"No one can destroy iron, except its own rust.
Likewise, no one can destroy a person, but his own mindset can."

Lijfkracht Herstel

Lijfkracht Herstel is een uiterst krachtige vorm van energetische geneeskunst en een bijzonder effectieve methode om de lichaamseigen gezondheid te herwinnen, zonder ondersteuning van medicatie.

Hoe werkt het? De therapeut werkt met zelfherstellend vermogen van het lichaam. Door deze te activeren ontstaat een zeer krachtig helend vermogen, dat inzetbaar is voor vrijwel ieder gezondheidsprobleem.
Lijfkracht Herstel biedt verbetering van uw klachten in slechts een aantal behandelingen. Zowel bij fysieke, mentale, acute als chronische klachten.

Door te focussen op de achterliggende oorzaak van de klacht(en) kan de juiste intentie gezet worden naar uw lichaam. Deze gaat voor u aan de slag middels bewegingen, een bepaalde houding aan nemen, spanningen loslaten vanuit het lichaam of zelfs emoties omhoog brengen die eruit mogen.

Alles omtrent de klachten mag dan losgelaten worden en wie weet en kan dat beter dan uw eigen lichaam?

Uw eigen lichaam weet precies hoe het alles kan oplossen. Het staat allemaal al in ons DNA.

U mag alleen nog gaan vertrouwen in uw eigen kunnen!

De intenties worden gezet richting onderdelen van het lichaam waar bepaalde energieën zich vastzetten. Lasten zitten bijvoorbeeld op de ruggengraat, boosheid op de lever en het bekken vormt een kom van emoties....

Heeft u specifieke klachten of wilt u het eens komen ervaren?

Maak gerust een afspraak! Tot snel!

White Fabric

Tijdsduur: 90 Min

bottom of page