top of page
Dry Woods

Meubel Artwork

Van je eigen meubel (kast, tafel, stoelen, bed, etc.) een mooie Artwork laten maken! Of wil je graag een bed van onbewerkte bomen en het gevoel van rust en geborgenheid ervaren als je je eigen, op maat gemaakt, bed instapt?

Of wil je graag voor je kind een elfenbed? Mooi aangekleed of beschilderd met mos, kristallen, elfjes, trollen? Zelfs je eigen, met koperdraad ingelegde, Light Language is mogelijk! Niets is te gek en veel is mogelijk!

Heb je een oude tafel die een opknapbeurt mag hebben en een handje hulp nodig heeft van mooi onbewerkt natuurlijk hout?

Wil jij je eigen bewerkte meubel of wil jij ook graag zo'n mooi en fijn bed bestellen? Stuur me dan een mailtje of een berichtje via whatsapp, telegram of sms.

Salon tafel

Deze salontafel was aan een nieuwe verflaag toe. Bovenop heb ik de heilige geometrie van Metatron aangebracht op een achtergrond van Ruimte, waarbij de Bliksem de kracht van de geometrie ondersteund. Op de zijkanten staat op elke poot een krachtdier welke mij de afgelopen tijden een mooie boodschap hebben gegeven. Een mooie reis om deze tafel te maken!

Bed eenpersoons

Dit bed heb ik voor mijn zoon gemaakt. Omdat hij uit zijn oude bed groeide kwam ik op dit idee. Ik heb de oude lattenbodem gebruikt en daarom heen het bed gemaakt.

Bed 140x200

Dit bed gemaakt op aanvraag. Deze vrouw wilde graag hout uit eigen tuin gebruikt hebben. Het aangeleverde kersenhout is gebruikt geworden als dwarsligger bij hoofd en voeteneind.

Naar eigen zeggen ervaart zij een heerlijke en betere nachtrust dan voorheen!

bottom of page