top of page

OVER

Na een flinke burnout kwam ik erachter dat ik meer kon dan ik eerst dacht. Ik werd gewezen op het feit dat ik HSP’er ben, iets waar ik wel eens van gehoord had, maar eigenlijk niet kende of ooit van had gedacht dat ik dat ook zou zijn.

 

Na het lezen hierover kwam ik er gelijk achter dat alles wat ik als ‘mankement’ aan mezelf zag eigenlijk niet zo was en dat dit te maken heeft met het hoogsensitieve aspect. Om van mijn burnout af te komen liep ik al bij een psychologe maar deze kon mij niet goed helpen. Ik ben daarna met acupunctuur begonnen, waarna ik snel een vrij solide basis aan energie kon vasthouden.

Via via ben ik enige tijd later bij een haptotherapeute terecht gekomen. Deze vrouw had al snel in de gaten waar het mis is gegaan in mijn leven en heb die aspecten kunnen aanpakken en verwerken. Ook heeft zij mij leren omgaan met HSP zijn en hoe ik het beter naar mijn hand kan zetten. Toch bleef mijn energie niveau erg laag en ging het langzaam omhoog.

Nadat mij aangeraden was om eens een reikisessie te doen kwam ik bij iemand terecht die ook Acces Bars behandelingen geeft. Omdat deze behandelingen een permanent effect hebben ben ik akkoord gegaan om deze te ondergaan. Gelijk na de eerste behandeling voelde ik mij direct een stuk lichter, rustiger en kwam mijn energie verder terug. Tijdens de 2e behandeling werd er zoveel uit mijn lichaam getrokken dat mij dit gelijk een boost gaf en weer veel meer energie en rust terug keerde. Tevens merkte ik dat ik veel beter met negatieve aspecten kon omgaan en makkelijker naast me neer kon leggen.

Hierop dacht ik: ‘Dit wil ik ook gaan doen’. Ik heb altijd graag mensen geholpen met ditjes en datjes, maar nu kan ik mensen echt gaan helpen. Ik heb een cursus gedaan voor de Acces Bars behandeling zelf te mogen geven en sta nu klaar voor iedereen die het gevoel heeft dat hij of zij het ook verdient om zich lichter, rustiger, makkelijker en vrolijker door het leven te kunnen gaan!

Hierna ben ik begonnen met magnetiseren, heb ik een cursus Lijfkracht Herstel gedaan en als laatste de cursus Systeem Herstel, zodat ik ook alle soorten klachten kan behandelen en ik dit nu alles aan de wereld om mij heen mag aanbieden.

 

bottom of page