top of page
Cindy Beier
Wat een heerlijke ervaring. Ik voelde gelijk hoe ik helemaal mocht ontspannen. Diepe ontspanning. Mijn lichaam mocht loslaten, mijn geest kwam in diepe diepe rust.
Eelco is een liefdevolle persoonlijkheid, waaruit veel rust komt. Het geeft een gevoel van veiligheid om je volledig in overgave te mogen laten gaan. Voel me nog steeds relaxed, geaard en in rust en overgave.
Marcia Knarren


Ik heb de behandeling en behandelaar als zeer prettig ervaren. Zijn kennis en kunde bracht veel inzichten en de behandeling ansich gaf veel lichtheid. Eelco is een warme, betrokken en empathische therapeut die je absoluut in de kracht weet te zetten.

Brian Peerebooms


Ik heb een magnetiseer behandeling gehad bij Eelco. Nadat de behandeling erop zat ben ik “op wolkjes” naar huis gelopen. Ik voelde mij super ontspannen aantal dagen lang. Ik merkte ook meteen dat ik “anders” liep. Ik dacht iets scheef te lopen, maar achteraf blijkt dat juist m'n goede houding te moeten zijn. Ik heb sindsdien géén rugpijn of tintelingen in linker been gehad. Het lijkt wel of mijn bekken (waar niks mee gebeurd is tijdens behandeling) rechter staat. Wat mij ook opvalt is dat ik veel minder geprikkeld reageer naar m'n omgeving. Het lijkt wel of ik psychisch meer kan hebben.
Al met al een absolute aanrader dus. Ik ben Eelco erg dankbaar.

Boudewijn de Vries

Eelco, ontzettend bedankt voor de fijne en goede healing sessies! Ik laat het lekker binnenkomen en z'n werk doen. Fijne dag & Namasté.

Jacqueline Leenders

Eerste ontmoeting meteen een prettig gevoel. 3de ervaring met bars echter deze keer verder gegaan met magnetiseren met bijzondere ervaringen. Ik zeg dank je wel en laat alles binnenkomen en zakken en afwachten wat de komende tijd mag brengen. 

Roos

Eelco, dank je wel voor je hulp, de behandeling heeft me heel goed gedaan en zal zeker nog een keer terug komen als dat nodig is.

bottom of page